fredag 18. november 2011

Vi blir overført til Kristiansand sykehus :-)

Idag fikk vi vite at vi allerede mandag førstkommende kan få reise til KrSand sykehus :-) Herlig! Blir fint å komme nærmere hjemme og vite at vi snart er helt hjemme :-)

Lillegutt har kommet av c-pap maska og har i tillegg blitt tatt av antibiotikaen. Pacemakeren kom av igår.
Han er kjempesår i rompa stakkar, de sier det sikkert er pga antibiotikaen som gjør at avføringa blir mer tyntflytende og dermed gjør han sårere. Så derfor håper vi at rompa blir bedre nå som han er ferdig med antibiotikaen...ingen kremer ser ut til å ha funka heller.

Idag var lille våken hele 3 timer i strekk, spiste først 40 ml av meg, deretter var han våken og knirka og grynta og gjorde masse søte grimaser og så hadde det plutselig gått 2 timer og tid for ny foring og da spiste han 15 av meg og fikk resten av maten på sonde. Han har fått litt mer sånne lange lurer og lange våkentider nå...ganske greit igrunn :-) De har frem til nå gitt han mat hver andre time, men nå prøver de å øke tidsintervallene og la det blir ca 3 timer mellom måltidene og heller litt større måltider..bør være rundt 50-55 ml hver 3 time...så det skal vi prøve å jobbe videre med.

Fikk snakke med legen som har fulgt han denne tida og fikk svar på noen ting vi har lurt på...veldig fint :-)

Har også hatt litt tanker om at noe akutt kan skje når vi kommer hjem med han...litt redd for at han plutselig skulle slutte å puste, bli helt blå osv...men legen sa vi ikke trengte bekymre oss for det fordi det eneste som kunne skje var at shunten gikk tett men at det ville de mest sannsynlig finne ut ved kontroller lenge før det evt skjedde, dessuten var det evt noe som kunne skje men da veldig gradvis...vi ville da merket på han at han ble blek, klam og slappere over flere dager...ikke sånn bang akutt...det er godt å vite da...

Ellers mente legen at det gikk fint med han og han klarte seg veldig bra og at vi egentlig kunne reist til KrSand allerede idag men pga at det var helg, vanskelig med transport og dårlig vær så var det bedre å vente til mandag...

De hadde dessuten tatt røntgen av lungene hans ida og væskemengden var heldigvis redusert og det gikk riktige veien :-) jee :-) herlig :-)

2 kommentarer:

  1. For et nydelig bilde! Dere ser fantastiske ut begge to:-)

    God tur hjem (eller iallfall nesten). Er så flott med så mange gode nyheter! Gleder meg til dere er helt hjemme igjen:-)

    SvarSlett
  2. awww for en gledelig nyhet :) syns også det var ett kjempefint bilde av dere :)

    der ser du, går like bra for dere som for oss :)

    SvarSlett