torsdag 10. november 2011

Dagen etter operasjonen

Natta har gått fint og det har ikke oppstått noen komplikasjoner, heldigvis :-)

Idag rundt 12-tiden lukket de brystkassen hans og nå ligger han koblet til respirator mens han sakte men sikkert våkner fra narkosen, de regner med han vil våkne imorgen en gang. 

De hadde jobbet på hjertet hans i hele 2,5 time igår...det går mer og mer opp for meg for en svær operasjon han har hatt i sin unge alder...tenk, imorra er han 1 uke gammel :-) 

Er så utrolig takknemlig ovenfor legene her, de har reddet livet hans!! :-) Har enda ikke fått takket kirurgen som gjorde det men skal prøve å huke tak i han imorgen og takke personlig.

Er så glad :-)


2 kommentarer:

  1. Gratulerer så mye til dere, med en ufattelig vakker liten sønn til. Her sitter jeg hormonell og følelsesmessig ustabil. Så fantastisk <3 For en sterk liten gutt dere har fått.. Jeg ønsker dere masse lykke til på den ferden og alt godt til den lille nydelige! Stor klem

    SvarSlett
  2. kjenner igjen alle tankene du har, om at han ikke føles helt din og at du må dele han med andre etc.. og jeg skal love deg at når det kommer til det stadiet der de begynner å forberede dere til hjemreise, blir det ganske skummelt også.. må passe på så mye ekstra selv. men så blir det rutine og alt går av seg selv.. :) syns du er veldig flink til å sette ord på følelser, det er bra..

    SvarSlett