lørdag 24. mai 2014

Drømte om deg..

Jeg skriver ikke så mye mer her, har liksom kommet så langt i denne sorgprosessen at jeg er ved veis ende. Herfra kan det ikke bli bedre. Nå er det bare å gå videre med livet og det er nettopp det jeg gjør. Uten deg. Og det er tøft og det vil det alltid være. Noen dager er tøffere enn andre. Noen dager tenker jeg ikke så mye på deg, andre dager tenker jeg på deg hele dagen. Det går opp og ned. Jeg er blitt flink å legge til side følelser, fortrenge de der og da og ta de frem igjen når jeg er alene og har "tid" til å tenke på deg.

Uansett hadde jeg en drøm i natt. Du var ikke død likevel fortalte de meg. Så fikk jeg deg i hendene mine. Du var inntulla i et teppe og jeg sørget for at beina dine ikke stakk ut av teppet. Du var en liten baby men jeg husker ikke hvordan du så ut. Jeg husker jeg ble overrasket over at du ikke var så kald på føttene som du pleide å være.

Så plutselig skjønte vi at dette var bare en veldig kort periode og at du kom til å dø igjen. Noe skjedde i drømmen- vi var et annet sted en periode og så kom vi på at vi hadde deg, du lå på sykehuset og når vi kom dit så skjønte vi allerede før legen sa det; du hadde dødd "igjen". 

Veldig rar og ulogisk drøm men jeg syns alltid det er fint å drømme om deg. Uansett hva jeg får ut av drømmen.

Nå hadde du vært 2,5 år gammel. Lurer på hvordan du hadde sett ut...

I det siste har jeg tenkt endel på at du ikke bare var spart for mye smerte i ditt eget liv i forhold til operasjoner og undersøkelser, men også spart for verdens ondskap. Jeg synes noen ganger det er uutholdelig å bo i denne verdenen som er så full av brutalitet, rå ondskap og hat. Men selvfølgelig hadde jo du ville hatt et fint liv i vår familie også så det er ikke sånn at du var heldig sånn sett, men noen ganger tenker jeg at det er fælt å leve blant alt dette og de få sekundene tenker jeg at du er heldig som slipper. Jeg gruer meg til barna mine finner ut hva denne verden består av. Uff...

Selvfølgelig mye godt også, men alt det fæle kan dessverre overskygge noen ganger.

Vet at du har det bra der du er. Savner deg.

3 kommentarer:

  1. Du skriver så fint Sally:-) Jeg tenker så ofte på Samuel og Alise snakker ofte om han og har mange spørsmål slik hun har gjort hele tiden. Hun syntes det var veldig fint når vi var og besøkte grava hans og snakker ofte om det. Så hører jeg ofte at hun drar inn Samuel i leken med dokkene, så her i huset blir den skjønne lille hjertegutten aldri glemt! Han har virkelig satt spor i våre hjerter.

    SvarSlett
  2. Samuel er alltid i våre tanker <3 <3

    SvarSlett