lørdag 15. desember 2012

På denne tiden i fjor...

Hei gull-klumpen min.

I fjor på denne tida var du hjemme sammen med oss- vi hadde den beste tida sammen med deg- de to ukene hvor du var utskrevet fra sykehuset og vi forberedte julen sammen med deg for første gang. Jeg var så lykkelig over å endelig ha deg hjemme og at vi kunne føle oss som en normal familie. 

I år sitter vi her uten vår skjønne lillebror. Du er fortsatt 8 uker gammel for oss..
Idag når Sakarias lekte med oss så tenkte jeg på hvor mye glede dere to ville hatt av hverandre nå. Du ville vært 1 år og 1 mnd og dere ville sikkert som smått ha begynt å leke sammen og tulle med hverandre...Sakarias er så sosial vet du så han hadde virkelig likt å hatt deg her.

Vi skulle på graven din idag og måke litt og legge ned granbar og tenne lys. Men når vi kom dit med bilen så så vi at det ikke var brøyta og en halvmeter med klissvåt snø :-( Hadde ikke gått å kommet oss ned til graven din alle tre...vi hadde blitt søkkvåte i skoa..så da gikk ikke det dessverre.

Men enten skal vi en liten tur imorra hvis vi rekker det før jeg skal til flyplassen, eller så skal pappa og Sakarias opp iløpet av noen dager. 
Men jeg syns det var på tide å bla i albumet ditt sammen med Sakarias- jula minner jo oss veldig om deg og da du var her hos oss, så jeg og Sakarias bladde gjennom og snakka mye om deg idag. Vi har ikke sett i albumet sammen på veldig lenge, litt for å få det hele på avstand tror jeg...men nå var det veldig "koselig" å bla litt i det igjen- tror Sakarias syns det var fint også- han smilte når han så bildene hvor dere to var sammen.

Og du vet det Samuel at jeg føler meg mer nær deg når jeg tenker på deg, snakker om deg og ser bilder av deg enn når jeg er på graven din. Så for meg var det en fin ting å gjøre før jeg nå drar til Ålesund for å feire jul og for å føde...tenk når vi kommer ned igjen så har vi med lillesøster...

Kjenner jo at jeg er redd for at vi kommer tomhendte tilbake men det kan jo bare ikke skje. Prøver å ikke tenke sånn. 

Sakarias og pappa kommer opp til Ålesund på onsdag, så blir bare 3 dager uten de så det skal bli bra å få litt tid bare å slappe av men gleder meg veldig til de kommer  :-)

Kos til deg lille gutten min, vi hadde i det minste ei veldig fin førjulstid og romjuls-tid frem til den fatale dagen 30.des...og de gode minnene skal være med oss i denne jula uten deg.


Her er noen bilder fra julaften i fjor:




Du og farmor.


Julemiddagen


En glad storebror.


En tilsynelatende frisk og fornøyd lillebror..